ВОЛОДИМИР ТОКАР, голова Сумської обласної ради: «Ми завжди були відвертими, чесними і відповідальними перед виборцями…»

Ось і добігає наша з вами кількарічна робота в обласній раді.

Часом було нелегко і непросто, адже рада об’єднала під своїми вітрилами представників різних політичних сил. Але, до честі, прийняттю найважливіших рішень ідеологічними прихильниками та політичними опонентами щоразу передувала здорова, принципова дискусія й аргументація в сесійній залі, а також напружена і відповідальна робота депутатів у постійних комісіях.

Не все задумане ми встигли втілити в життя, але, безумовно, наші конструктивні рішення, повсякденна депутатська діяльність з пошуку нових альтернативних шляхів вирішення багатьох суспільно важливих проблем сприяли успіху. Нам ніколи не бракувало енергії чи наполегливості. Ми завжди були відвертими, чесними і відповідальними перед виборцями.

Багато з тих питань, якими ми спільно займалися, є стратегічними і потребують тривалого часу для реалізації. Тож, сподіваюся, новообраній обласній раді 8 скликання стане снаги завершити започатковане нами, а ще відкрити перспективи для розвитку нашого краю, створити нові можливості для розбудови місцевого самоврядування на теренах Сумщини.

Шановні друзі та колеги! Зі щирою приязню складаю подяку всім вам! Знаю і ціную мудрих і мужніх людей, справжніх професіоналів, щирих патріотів України та рідного краю.

Окремо хочу подякувати працівникам виконавчого апарату, на чиї плечі лягли організаційне, правове, інформаційне, аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності депутатів, керівництва обласної ради. На мою думку, високі фахові та ділові якості працівників дозволили забезпечувати належний рівень діяльності представницького органу влади області протягом усієї сьомої каденції.

Зичу всім вам міцного здоров'я, прихильності примхливої долі, незламного життєвого гарту, успіхів та удачі в усіх ваших добрих справах та сміливих починаннях.

Нехай Боже благословення супроводжує вас та ваші сім’ї, а людська повага надихає на нові звершення та здобутки!

З повагою,

ВОЛОДИМИР ТОКАР, голова Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.