ВОЛОДИМИР ТОКАР, голова Сумської обласної ради: «Добра пам’ять, глибока шана завжди житиме в наших серцях…»

Шановні жителі Сумщини! Дорогі земляки!

День визволення України від фашистських загарбників вписаний до національного календаря України. У цей День ми вшановуємо всіх, хто забезпечив це свято зі сльозами радості і водночас горя на очах – воїнів різних національностей, підпільників і партизан, кожного громадянина, хто вніс свою краплину в загальну перемогу над ненависним ворогом!

Ми не маємо права забути те, що розповідали нам визволителі, мирні свідки тих далеких подій, аби не повторилося лихоліття знову. «Ніхто не забутий!» «Ніщо не забуто!» Тож пам’ятаємо і вчимо своїх нащадків шанувати вікопомний подвиг визволителів Української землі від фашистів!

Добра пам’ять, глибока шана завжди житиме в наших серцях.

Від імені депутатського корпусу обласної ради сердечно вітаю вас з великим днем календаря. Зичу миру й благополуччя, успіхів і перемог, щастя й добра.

З Днем визволення України!

З повагою,

ВОЛОДИМИР ТОКАР, голова Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.