Звернення голови Сумської обласної ради Володимира Токаря до жителів Сумщини

Дорогі земляки!

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих рад. Ми обиратимемо депутатів усіх рівнів. Жителі області повинні будуть визначити ім’я обранців, які представлятимуть їх інтереси в обласній, районній, місцевих, сільських, селищних радах та ОТГ. А також виберуть міських голів і голів ОТГ.

Насамперед прошу вас обов’язково прийти на виборчі дільниці та віддати свій голос за достойного кандидата. Яким він для вас є особисто, ви повинні визначитися самостійно. Але прошу, підходьте до вибору правильно. Бо саме від вашого волевиявлення буде залежати те, як депутат працюватиме на окрузі, як перейматиметься вашими проблемами, а відтак – і рівень вашого життя.

Не робіть ставку на популістів, які потім обманюють своїх же співгромадян, голосуйте за свідомих людей, які живуть тут, а значить і переживають за майбутнє своїх територій. Довіряйте своєму серцю і реальним справам кандидата.

Обирайте тих, хто вже проявив себе як господарник, хто працював останні п’ять років на ваш добробут і покращення територій.

Обирайте тих, у реальних справах яких ви достеменно впевнені та знаєте, що вони дійсно дбатимуть про кожного жителя.

Обирайте тих, хто був із вами максимально відвертим і чесним. Тих, хто під час зустрічей з виборцями не залишав без відповіді жодного запитання і намагався приділити увагу кожному, хто до них звертався. Тих, хто голосуватиме не так «як партія сказала», а так, як насправді необхідно. Тих, хто ніколи не піде проти своєї совісті й проти своїх земляків.

Цьогоріч свої корективи у передвиборчу кампанію вніс коронавірус. Дехто через це не ризикує йти на дільниці. Але всі ми повинні розуміти, що нам тут жити, і саме депутати місцевих рад розв’язують поточні питання територій. Тож дотримуйтеся усіх правил безпеки й прийдіть на дільниці, аби віддати свій голос за достойного кандидата.

Дорогі земляки!

Я впевнений, що за вашої підтримки у наступній депутатській каденції депутатам удасться зробити багато. Бажаю усім виборцям бути відповідальними, мудрими та зробити правильний вибір!

Дякую за довіру й розуміння!

З повагою
Голова Сумської обласної ради Володимир Токар

ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/6775-volodymyr-tokar-holova-sumskoi-oblasnoi-rady-maie-na-svoiemu-rakhunku-chymalo-dobrykh-sprav

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.