Під час обстрілів рашистами СУМЩИНИ пошкоджено 4 багатоквартирних житлових будинки, 5 приватних житлових будинків, легковий автомобіль, знищено господарчу будівлю, руйнувань зазнала будівля підприємства…

СУМСЬКА ОВА повідомила:

«Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 8.00 16 квітня 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 3 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 19 вибухів.

Обстрілів зазнали Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади.

Зноб-Новгородська громада: ворог бив з артилерії (15 вибухів).

Середино-Будська громада: здійснено артобстріл (4 вибухи).

Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 21.00 15 квітня 2024

Протягом дня росіяни здійснили 4 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 8 вибухів.

Обстрілів зазнали Краснопільська, Великописарівська, Ямпільська громади.

Великописарівська громада: ворог бив з мінометів (2 вибухи).

Ямпільська громада: зафіксовано авіаудар (1 вибух).

Краснопільська громада: з ворожого літака здійснено пуск авіаційної бомби та мінометний обстріл (4 вибухи)».

На Сумщині поліцейські задокументували наслідки ворожих влучань:

«Упродовж минулої доби окупанти обстріляли населені пункти прикордоння області. Загалом нараховано 25 ударів.

Внаслідок обстрілів пошкоджено чотири багатоквартирних житлових будинки, п’ять приватних житлових будинків, легковий автомобіль, знищено господарчу будівлю, також руйнувань зазнала будівля підприємства.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

По території СУМЩИНИ попередньої доби та сьогоднішніх ночі й ранку рашисти нанесли 77 ударів: одна цивільна людина загинула, пошкоджено автомобіль… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11986-po-terytorii-sumshchyny-poperednoi-doby-ta-sohodnishnikh-nochi-i-ranku-rashysty-nanesly-77-udariv-odna-tsyvilna-liudyna-zahynula-poshkodzheno-avtomobil

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.