Юні борці з міста Буринь з престижного турніру повернулися додому з вагомими досягненнями…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, розповідав, що вихованці СК «Буринь» відділення греко-римської боротьби взяли участь у відкритій першості Конотопської ДЮСШ імені Михайла Маміашвілі.

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sports/7159-yuni-bortsi-sk-burin-viboroli-na-turniri-v-misti-konotop-zoloti-sribni-ta-bronzovi-medali

Юні буринські борці виступили успішно, і повернулися додому з високими нагородами різних гатунків.

Дубницький Олександр зайняв перше місце у ваговій категорії до 38 кілограмів (2011-2012 років народження). Усі свої сутички Саша закінчив достроковими перемогами.

Чемпіонство виборов і Гніденко Давід у ваговій категорії до 60 кілограмів (2009-2010 роки народження). Давід провів 5 сутичок, і в усіх вийшов переможцем.

Ковтуненко Микола посів друге місце у ваговій категорії до 42 кілограмів (2009-2010 роки народження). Він тільки в фіналі не зміг перемогти досить досвідченого борця з Путивля.

У Ковтуненка Артура, який зайняв третє місце у категорії до 27 кілограмів (2011-2012 роки народження), було …аж 14 суперників. Артур провів прекрасні поєдинки, і в підсумку – «бронза».

Прокопенко Даніл теж має третє місце у ваговій категорії до 47 кілограмів (2009-2010 роки народження). Даніл виступив чудово, і лише двох досвідчених спортсменів із Сум йому не вдалося перемогти.

Зауважимо, що всі вихованці, які виступали на змаганнях, проявили себе тільки з найкращого боку, і віддали всі сили для перемоги.

Вінічок Саша, Гавриленко Владислав, Красніков Нікіта – наймолодші борці СК «Буринь». Проте вони боролися самовіддано, мов левенята. Звичайно ж, нагороди чекають їх ще попереду.

Назар Мельник мав 16 суперників, і тільки дещиці не вистачило йому, щоб вибороти медаль.

Турнір у Конотопі засвідчив, що керівництво СК «Буринь» робить все можливе, щоб вихованці спортивного клубу мали все необхідне для тренувань та змагань.

А наставники спортсменів чітко організували навчально-тренувальний процес.

І в підсумку все це сприяє тому, що юні борці з Бурині на престижних змаганнях демонструють майстерну боротьбу і досягають високих результатів…

На фото: учасники змагань у місті Конотоп.

Світлина Володимира Гніденка.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.