У Бурині відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Анатолія Річкаля, серед команд Сумщини

За ініціативи інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) та при спонсорській підтримці Сергія Назаренка, голови фермерського господарства з села Черепівка, сьогодні у неділю, 13 жовтня 2019 року, напередодні свят Покрови Божої Матері, Дня захисника України та Дня українського козацтва на штучному футбольному майданчику в Буринському міському Павловському парку щойно завершився турнір з міні-футболу серед ветеранських команд Сумщини.

Переможцями турніру стали футболісти команди «Ветеран» (Недригайлівський район).

Другу сходинку посіли ветерани з Конотопа.

Не третій позиції футболісти команди «Ветеран» (Буринський район).

Турнір присвячений пам'яті нашому землякові-футболісту, призеру всеукраїнських змагань серед ветеранів АНАТОЛІЮ РІЧКАЛЮ, колишньому першому заступнику голови Сумської обласної ради.

Більш детально про змагання та Анатолія Яковча Річкаля на своїх сторінках БіЖ розповість дещо пізніше.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Прикро, але жоден з керівників ні Буринського району, ані Буринської міської ОТГ, мабуть, не вважав за потрібне відвідати цей цікавий спортивний захід, присвячений пам’яті Анатолія Річкаля, якому 11 листопада 2019 року виповнилося б 60 років.

Анатолій Якович постійно сприяв, і робив багато добрих справ для соціально-економічного, спортивного та культурного розвиту міста Буринь та Буринщини в цілому.

Остання його прижиттєва добра справа – це будівництво футбольного міні-стадіону в міському Павловському парку, де й відбувся сьогодні турнір, присвячений йому...

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.