Буринська міська територіальна виборча комісія повторно підраховує голоси на окремих виборчих дільницях

До спостерігача ОПОРИ звернувся кандидат на посаду міського голови Бурині із повідомленням про можливі фальсифікації результатів голосування. За його словами, його колега кандидат у депутати місцевої ради подав заяву в ТВК та до правоохоронних органів.

Кандидат на посаду міського голови Бурині від партії «Слуга народу» Іван Рябоконь повідомив ОПОРІ про ймовірні фальсифікації результатів голосування на Буринській міській ТВК. За словами кандидата, члени їх команди виявили розбіжності між результатами, закріпленими в протоколах підрахунку голосів, які вони отримали від ДВК, та тими результатами голосування, які оголошувались під час передачі протоколів до Буринської ТВК.

Як заявив Іван Рябоконь, «У протоколах є чіткі виправлення, наприклад, по виборчій дільниці 590060 на користь виборчого списку ПП «ВО «Батьківщина» та кандидатів Любов Сударєву та Наталію Ільченко. Поряд з прізвищами цих кандидатів відображені інші цифри, ніж в протоколах, виданих нам дільничною виборчою комісією на виборчій дільниці».

З цього приводу кандидат в депутати Буринської міської ради від партії «Слуга народу» Роман Шестак подав заяву до Буринської ТВК. Крім того, кандидати звернулись із заявою про правопорушення до правоохоронних органів.

Голова Буринської міської ТВК Зоя Криводід у розмові зі спостерігачем ОПОРИ 28 жовтня 2020 року послалась на зайнятість і коментувати ситуацію відмовилась.

А вже сьогодні, 29 жовтня 2020 року, голова ТВК зауважила, що комісія прийняла рішення про повторний підрахунок голосів.

Вона пояснила: «Будемо викликати дільничні комісії. У них розфасовані бюлетені по конвертах. Вони будуть із мішків діставати ці конверти при нас і перераховути».

Про все це розповів сайт https://www.oporaua.org/

Отже, хто переміг на виборах до органів місцевого самоврядування Буринської міської ОТГ поки що невідомо – підрахунок голосів виборців ще триває…

На світлині: місто Буринь – центр Буринської міської ОТГ,

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.