Чоловік зарізав товариша по роботі, а потім намагався приховати злочин

Як з‘ясували працівники Конотопського відділу поліції, 29-річному конотопчанину удар ножем у груди заподіяв його товариша по роботі під час сварки.

Затим доправив тіло до річки й кинув у воду.

Незважаючи на всі намагання приховати злочин, чоловік був викритий поліцейськими і затриманий.

Про виявлене тіло невідомого чоловіка в річці до поліції учора увечері повідомив житель одного з сіл Конотопського району.

На вказане місце негайно виїхала слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції на чолі з керівництвом підрозділу та керівництвом ГУНП.

Особу загиблого вдалося встановити досить швидко.

Ним виявився 29-річний житель Конотопа, що вже кілька років працював у місцевому приватному фермерському господарстві.

Фахівці судово-медичної експертизи та криміналістичної лабораторії ГУНП встановили, що тіло було у воді кілька днів, а імовірною причиною смерті могла стати колото-різана рана грудної клітини.

«Аби з’ясувати, хто міг бути причетний до смерті чоловіка, наші працівники проведели цілий ряд оперативно-розшукових заходів, - коментує ситуацію Олег Переход, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Конотопської поліції. – Нами відпрацьовувались зв’язки загиблого, його оточення, спосіб життя тощо. І в результаті вдалося встановити, що він тривалий час мав неприязні стосунки з іншим працівником цього ж господарства. Їх причиною були неприємні, в’їдливі, а часто й брутальні вислови самого потерпілого на адресу господині ферми, яка, до того ж, доводилась сестрою його колеги».

Полісмени з‘ясували обставини смерті потерпілого.

Виявляється, того вечора між чоловіками знову спалахнула сварка. В запалі потерпілий кинувся на свого опонента з кулаками. У того в руках саме був ніж, яким він і вдарив у груди нападника.

Аби уникнути відповідальності і приховати скоєне, чоловік відвіз тіло загиблого до річки та кину у воду, сподіваючись, що його ніхто не знайде.

Наразі підозрюваного затримано за ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу, повідомив Відділ комунікації ГУНП в Сумській області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.