В Україні за добу зафіксували 79 нових підозр на коронавірус

В Україні за середу, 18 березня 2020 року, виявили 79 нових випадків захворювань з підозрою на коронавірус, в лабораторію Центру громадського здоров'я потупивши 128 зразків, з них протестували 35, два показали позитивний результат.

Про це Міністерство охорони здоров'я повідомляє в офіційному Telegram-каналі «Коронавірус інфо».

Так, за станом на ранок сьогодні, 19 березня 2020 року, в Україні лабораторно підтверджено 16 випадків Covid-19, з них 2 летальних: Чернівецька область - 10 випадків (1 летальний), Житомирська область - 1 (він же і летальний) випадок, Київська область - 2 випадки, Донецька область - 1 випадок, місто Київ - 2 випадки.

«Протягом 18 березня в Центр громадського здоров'я надійшло 79 підозр на Covid-19 і було доставлено 128 зразків. Протестовано 35 зразків, отримано 2 позитивних (Київська та Донецька області) ... Вірусологічна референс -лабораторія Центру громадського здоров'я України досліджує не тільки зразки людей, яким встановлено підозру, а й встановлених контактних осіб», - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що всього з початку 2020 року надійшло 260 повідомлень про підозру на Covid-19. А в світі станом на ранок 19 березня 2020 року зареєстрували 218 815 випадків захворювання коронавірусів, з них 84 114 осіб одужали; за межами Китаю зафіксовано 137 677 випадків.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.