Гуляла жінка містом із пакунком наркоти…

Пакунок з марихуаною виявили дільничні Роменського відділу поліції під час профілактичного відпрацювання міста у раніше судимої 38-річної місцевої жительки.

Наркотичні речовини правоохоронці вилучили, а стосовно жінки за їх зберігання відкрили кримінальне провадження.

У поле зору дільничних потрапила жінка, яка хиткою ходою прямувала по одній з вулиць міста.

Її вирішили перевірити. Й окрім того, що остання за явними ознаками перебувала в стані алкогольного сп’яніння, правоохоронці відчули різкий запах розчинника, який використовують для приготування наркотичних засобів, а в руках жінки був пакунок з рослинами конопель.

«Під час перевірки 38-річної жительки Ромен, виявилось, що остання вже притягувалась до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, - коментує Роман Невожай, керівник Роменського відділу поліції. - Вона не заперечувала, що зберігала коноплі, які, за її словами, знайшла ще влітку на пустирі. Нарковмісні рослини працівники поліції вилучили та направили на дослідження, за результатами чого будуть прийняті відповідні рішення».

Стосовно жінки поліцейські склали адмінпротокол за ст.178 КупАП за появу в громадських місцях у п’яному вигляді та відкрили чергове кримінальне провадження за фактом зберігання наркотичних речовин без мети збуту за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.