Протягом минулої доби і сьогоднішніх ночі та ранку рашисти здійснили майже 60 обстрілів громад СУМЩИНИ, зафіксовано близько 350 вибухів…

СУМСЬКА ОВА повідомила:

«Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 8.00 22 березня 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 6 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 72 вибухи. Обстрілів зазнали Білопільська, Миропільська Великописарівська, Дружбівська громади.

Великописарівська громада: здійснено обстріл з РСЗВ (30 вибухів) та авіаційний обстріл з 2-х гелікоптерів пуски ракет типу «НАР» (12 вибухів).

Білопільська громада: зафіксовано обстріли з АГС-17 (10 вибухів) та РПГ-7В (7 вибухів).

Миропільська громада: ворог вдарив зі ствольної артилерії (11 вибухів).

Дружбівська громада: здійснено авіаудар пусків КАБ з літаків тактичної авіації (2 вибухи).

Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 21.00 21 березня 2024

Протягом дня росіяни здійснили 51 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 273 вибухи. Обстрілів зазнали Миколаївська, Хотінська, Білопільська, Ворожбянська, Миропільська, Великописарівська, Шалигинська, Есманьська, Дружбівська, Свеська, Середино-Будська громади.

Хотінська громада: ворог бив зі ствольної артилерії (10 вибухів), міномету (2 вибухи) та вдарив дроном-камікадзе типу «FPV» (1 вибух).

Великописарівська громада: здійснено обстріли з міномету (55 вибухів), артилерії (6 вибухів), АГС (19 вибухів), скидання з БпЛА вибухового пристрою (1 вибух), авіуадар пусків КАБ з літаків тактичної авіації (5 вибухів).

Середино-Будська громада: зафіксовано артилерійські обстріли (9 вибухів) та мінометний обстріл (2 вибухи), нанесений удар дроном-камікадзе типу «FPV» (1 вибух).

Миропільська громада: був артилерійський обстріл (7 вибухів).

Білопільська громада: зафіксовано обстріли з гранатометів СПГ та АГС (20 вибухів), гранатомету РПГ-7В (8 вибухів), ствольної артилерії (48 вибухів), РСЗВ (20 вибухів), танку (10 вибухів), мінометів (9 вибухів), удар дроном – камікадзе типу «FPV» (7 вибухів).

Миколаївська громада: здійснено пуск авіаційних бомб типу «КАБ» з літаків тактичної авіації (2 вибухи).

Шалигинська громада: були обстріли зі ствольної артилерії (17 вибухів).

Ворожбянська громада: здійснено авіуадар пусків КАБ з літаків тактичної авіації (1 вибух).

Свеська громада: зафіксовано пуск ракет НАР з гелікоптера (5 вибухів).

Есманьська громада: відбувся авіаційний обстріл з літака - пуски ракет типу «НАР» (5 вибухів) та мінометні обстріли (2 вибухи).

Дружбівська громада: ворогом нанесено удар БпЛА типу «Ланцет» (1 вибух)».

На СУМЩИНІ вводяться графіки аварійних відключень електроенергії… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11904-na-sumshchyni-vvodiatsia-hrafiky-avariinykh-vidkliuchen-elektroenerhii

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.