Визначено переможців онлайн-вікторини «Шевченко і Сумщина»…

Творчість Великого Кобзаря Тараса Шевченка во істину одвічна, адже вся пронизана любов’ю до України, закликами до боротьби за одну чи не найважливішу людську цінність – свободу, прикладами відстоювання незалежності нашої прекрасної Батьківщини!

Одним із підтверджень небайдужості та визнання генія Шевченка є активність та залученість молоді області до участі в онлайн-вікторині «Шевченко і Сумщина», яку було проведено з нагоди 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації спільно з Сумським історичним порталом, Сумською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України» з 09 по 16 березня 2021 року.

Участь у вікторині взяли 975 осіб, і це, дійсно, вагомий показник!

При цьому учасники відхначали складність і цікавість питань водночас.

А щоб знайти вірні відповіді, доводилося справді попрацювати з інформацією, що сприяло розширенню кола знань молоді області з відповідної тематики.

У підсумку з 975 анкет автори лише 22-х надали вірні відповіді на всі запитання…

Перші 5 учасників, хто надав вірні відповіді, отримали символічні сувеніри від організаторів.

Нагороджено:

Максименка Владислава.

Кучеренко Оксану.

Кохно Віту.

Шульгу Аліну.

Вихованців наукової секції «Історія України» Роменської міської МАН учнівської молоді (науковий керівник Шульга Юлія Геннадіївна).

Організатори конкурсу подякували розробнику та автору вікторини члену Правління творчої спілки «Сумська обласна організація Національної спілки краєзнавців України», співавтору Сумського історичного порталу В’ячеславу Артюху.

На світлині: відзнака Оксани Кучеренко, спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.