Де на Сумщині за попередню добу найбільше зафіксовано випадків захворювань на коронавірус?

На Сумщині за попередню добу найбільше випадків захворювань на коронавірус зафіксовано на Буринщині, Конотопщині, Глухівщині, Охтирщині, Кролевеччині, Путивльщині, Сумському районі та містах Конотоп, Глухів, Ромни, Шостка, Охтирка та Суми...

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі МЕДИЦИНА розповідав, що на Сумщині захворюваність на коронавірус зростає, а область перебуває в «червоній» зоні…

На превеликий жаль, зростає і смертність від коронавірусу…

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/medytsyna/7265-na-sumshchyni-za-poperedniu-dobu-18-zhyteliv-pomerly-vid-koronavirusu

За даними Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України, за минулу добу COVID-19 підтвердили у 762 жителів (Білопільський р-н – 31, Буринський р-н – 13, Великописарівський р-н – 1, Глухів – 38, Глухівський р-н – 16, Конотоп – 27, Конотопський р-н – 13, Краснопільський р-н – 1, Кролевецький р-н – 21, Лебедин – 4, Лебединський р-н – 2, Недригайлівський р-н – 1, Охтирка – 70, Охтирський р-н – 13, Путивльський р-н – 26, Ромни – 45, Роменський р-н – 9, Суми – 292, Сумський р-н – 65, Шостка – 63, Шосткинський р-н – 2, Ямпільський р-н – 9).

Таким чином, станом на сьогодні, 4 квітня 2021 року, в Сумській області зафіксовано *61339** випадки захворювань на коронавірусну інфекцію.

За весь час пандемії на Сумщині було зафіксовано 851 летальних випадки, з них за минулу добу – 10 (Конотоп – 1, Краснопільський р-н – 1, Кролевецький р-н – 4, Суми – 1, Шостка – 1, Шосткинський р-н – 1, Ямпільський р-н – 1).

Від COVID-19 в Сумській області одужало 50853 хворих, з них за минулу добу – 270 (Білопільський р-н – 7, Конотоп – 17, Конотопський р-н – 16, Краснопільський р-н – 3, Кролевецький р-н – 67, Суми – 135, Сумський р-н – 15, Ямпільський р-н – 10).

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.