Допоможіть, хто чим може…

Офіційний сайт Буринської міської ради опублікував Звернення Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади до керівників підприємств, організацій, фермерських господарств, приватних підприємців та жителів району:

З метою запобігання поширенню на території громади коронавірусу COVID-19 Буринською міською радою розроблені відповідні заходи. На їх виконання рішенням міської ради від 16.03.2020 з місцевого бюджету виділено 127 тис. грн. Кошти незначні, а проблема – велика, тому вирішити її можливо тільки спільними зусиллями.

Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) просить небайдужих надати благодійну грошову допомогу на придбання засобів індивідуального захисту для медичних працівників закладу та дезінфікуючих препаратів.

Сподіваємось на Ваше розуміння та співпрацю.

Благодійні внески просимо перераховувати на розрахунковий рахунок UA413375460000026006055034973 в АТ КБ «Приватбанк»; МФО 337546.

Звіт про використання благодійних внесків надамо кожному надавачу за його вимогою.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.