Жителя Бурині, якого розшукували як безвісти зниклого, знайдено в полі з переохолодженням…

Інтернет-порта БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУСПІЛЬСТВО розповідав, що вчора, 17 лютого 2021 року, близько 12 години 30 хвилин до відділення поліції №1 (м. Буринь) Конотопського районного відділу поліції через спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що близько 8 години ранку пішов з дому та не повернувся 77-річний місцевий житель Микола Лошак.

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/7125-politsiia-rozshukuie-bezvisty-znykloho-zhytelia-mista-buryn-mykolu-loshaka

На пошуки дідуся було задіяно весь особовий склад відділення поліції.

Крім того, відповідне орієнтування було розіслано до всіх територіальних підрозділів поліції області, розміщено на вебсайті Головного управління Національної поліції в Сумській області, офіційних сторінках поліції в соціальній мережі Facebook та розіслане до ЗМІ.

І сьогодні, 18 лютого 2021 року, така плідна та злагоджена робота дала відповідний результат.

Небайдужі громадяни, побачивши на сторінці Конотопського районного відділу поліції в соціальній мережі Facebook публікацію щодо розшуку пенсіонера, почали дзвонити та повідомляти про можливе місцеперебування безвісти зниклого. Завдяки чому поліцейські вийшли на його слід.

І вже вранці працівники поліції знайшли чоловіка у полі, поблизу села Вікторинівка, що в Буринській ОТГ.

Його із переохолодженням негайно було доставлено до Конотопської центральної районної лікарні, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.