Погода на СУМЩИНІ з 14 по 16 квітня 2024 року: мінлива хмарність, місцями опади…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА регулярно розповідає про погоду на території СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ…

Погода на СУМЩИНІ з 10 по 12 квітня 2024 року: мінлива хмарність, без опадів, майже спекотно… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11961-pohoda-na-sumshchyni-z-10-po-12-kvitnia-2024-roku-minlyva-khmarnist-bez-opadiv-maizhe-spekotno

За даними Сумського гідрометцентру «Сумський обласний центр з гідрометеорології», 14 квітня 2024 року погоду визначатиме визначатиме передня частина улоговини циклону з північного заходу: хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень в північній половині області невеликий короткочасний дощ, в південній без істотних опадів. Вітер західний сягатиме 7-12 м/с. Температура повітря складатиме вночі +6°..+11°, вдень +14°..+19°, по м.Суми вночі +8°..+10°, вдень +16°..+18°.

15 квітня 2024 року буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий короткочасний дощ, місцями гроза, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний сягатиме 9-14 м/с. Температура повітря складатиме вночі +5°..+10°, вдень +12°..+17°.

16 квітня 2024 року очікується хмарно з проясненнями, вночі короткочасний дощ, вдень місцями: невеликий короткочасний дощ. Вітер західний сягатиме 7-12 м/с. Температура повітря складатиме вночі +6°..+11°, вдень +15°..+20°.

По території СУМЩИНИ протягом попереднього дня та сьогоднішніх ночі й ранку рашисти гатили з різних видів зброї: поранено 3 людей… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11979-po-terytorii-sumshchyny-protiahom-poperednoho-dnia-ta-sohodnishnikh-nochi-i-ranku-rashysty-hatyly-z-riznykh-vydiv-zbroi-poraneno-3-liudei

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.