У Сумській області відбудуться антитерористичні навчання

Інформуємо, що протягом 24-25 вересня 2020 року на території м. Суми та Сумського району відбудуться планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання.

Тренування пройдуть в умовах максимально наближених до реальних із залученням спеціальної техніки та озброєння за участі підрозділів ЗСУ, СБУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби, ДСНС, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Під час навчань передбачається тимчасове обмеження пересування людей та руху транспортних засобів, також перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Управління СБУ в Сумській області просить жителів і гостей регіону з розумінням поставитись до можливих обмежень та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

У разі виявлення підозрілих предметів, отримання інформації щодо осіб, які проявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, транспортних комунікацій, місць масового скупчення людей, просимо громадян звертатися на гарячу лінію Управління за телефоном (0542-) 610-069, за номером 102, повідомляє Пресгрупа УСБУ в Сумській області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.