Дорогі, чарівні, милі, любі берегині-жінки Сумщини!

У день 8 березня разом з весною розпускається краса наших дорогих,чаріних, милих, любих берегинь-жінок.

Дозвольте ж, побажати здоров’я та справжнього жіночого щастя. І нехай у Ваших серцях завжди панують тепло і радість.

А ще цього світлого дня зичу Вам кохання, теплоти близьких сердець, душевного комфорту, родинного добробуту, щирості почуттів, нових професійних досягнень і глибокої поваги від чоловіків.

Вислюю слова глибокої вдячності, адже на Вашій мудрості, силі та терпінні тримається світ, у тому числі – й наша Сумщина.

На жаль, у буденні дні, заклопотані справами, ми рідко помічаємо скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює поруч з нами – чоловіками.

Здавна так: жінки – це берегині роду людського. Вони дбають і про тепло в наших серцях, і про спокій у наших душах, виховують дітей, піклуються про затишок у домі, а ще й працюють, вносять вагомий доробок у зміцнення нашої держави.

Нині чимало жінок, навіть дехто з них віддав своє життя, борються за мир і цілісність України.

Бажаю Вам, дорогі наші мами і сестри, дружини і бабусі, онучки і доні, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності Ваших близьких.

Нехай весняний святковий день принесе Вам тільки гарний настрій, чарівно-дивовижні усмішки, яскраві квіти, ніжні слова коханих, увагу та турботу рідних людей.

Зі святом!

З повагою,

Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.