Під Конотопом злетів у кювет і перекинувся автомобіль екстреної допомоги

До служби «101» надійшла інформація про те, що в районі Конотопа автомобіль екстреної медичної допомоги УАЗ, який прямував за викликом до села Бочечки, потрапив у кювет і перекинувся.

«Подолавши близько 32 км на місце виклику прибуло відділення чергового караулу 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру. Як було встановлено, в кареті швидкої допомоги перебувало 2 людини – водій і фельдшер. Люди не постраждали», –повідомила прес-служба ДСНС.

Повідомляється, що автомобіль перебував на схилі кювету, й існувала загроза подальшого його перекидання.

Тому для проведення робіт залучили трактор Т-150 місцевого агропідприємства, який тросом утримував УАЗ.

Тим часом, рятувальники пожежним автомобілем підвищеної прохідності ЗІЛ-131 відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку шляху.

Після цього він вирушив до місця своєї дислокації, оскільки на виклик була вже направлена інша бригада лікарів.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.