У місті Буринь об’єдналися партії ВО «Батьківщина», «ОПЗЖ» та «Сила і честь»…

І це підтверджує відео члена Національної спілки журналістів України Наталії-Віноградовоюї Кузнєцової…

Його ми й пропонуємо переглянути читачам інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

Тому телеканали «Прямий» та «Еспресо», вірніше ті, хто обговорюють нинішню ситуацію щодо виборчого процесу та політичну ситуацію в місті Буринь, подали викривлену інформацію.

По-перше, не розібралися в її суті.

По-друге, не знають як правильно називається місто. Правильна назва – місто Буринь Сумської області.

По-третє, назвали Максима Гузенка «місцевим фермером», хоча він ніколи тут не проживав.

Насправді, Максим Гузенко є депутатом Верховної Ради України по Роменському мажоритарному округу №161, до складу якого входить також і місто Буринь та Буринщина в цілому.

І за період свого депутатства він зробив чимало добрих справ у розвитку Буринського краю. Про це на своїх сторінках детально розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/ekonomika/6731-v-uspentsi-vidbulasia-dilova-ta-konstruktyvna-zustrich

Розповідав портал і про зміну Буринської територіальної виборчої комісії.

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/polityka/6842-tsvk-dostrokovo-prypynyla-povnovazhennia-usoho-skladu-burynskoi-miskoi-tvk

І вже третя за рахунком теркомісія прагне встановити реальні результати виборів на кількох виборчих дільницях.

І зробити це Буринську ТВК зобов’язав ДРУГИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД (майдан Театральний, 1, м.Харків) своєю постановою від 17.11.2020 вих. No480/7836/20 / 40769/20.

І, зокрема:

Скасувати протокол Буринської міської територіальної виборчої комісії Конотопського району Сумської області від 06.11.2020 року про результати виборів депутатів Буринської міської ради: в єдиному багатомандатному виборчому окрузі.

Зобов'язати Буринську міську територіальну виборчу комісію Конотопського району Сумської області продовжити дії щодо встановлення результатів виборів депутатів Буринської міської ради з урахуванням виконання рішенням Сумського окружного адміністративного суду від 03. 11. 2020 по справі №480/7489/20.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з моменту її проголошення та відповідно до ч. З ст. 272 КАС України оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Перерахнок голосів Буринською територіальною виборчою комісією триває...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.