У жахливій автотрощі загинуло 6 людей, троє ще травмовані… (відео)

Поліція розповіла, що ДТП під Одесою, яка забрала життя шести людей, попередньо сталася через те, що один з автомобілів виїхав на зустрічну смугу. Однак в поліції поки не уточнювали, чи був хтось з учасників дорожнього руху в нетверезому стані, а чи ні...

Про це повідомили в поліції Одеської області.

В аварії загинули 6 людей, ще 3 отримали травми. Правоохоронці вже встановили всіх учасників ДТП.

Поліція повідомляє, що в автомобілі «ВАЗ» їхали четверо 23-річних чоловіків. Вони – колишні однокласники, жителі Ренійського району. Всі, хто був у «ВАЗ», загинули на місці.

У зустрічному напрямку, в село Приморське Кілійського району, на автомобілі «Mitsubishi Outlander» їхали п'ятеро членів сім'ї з Ізмаїла.

63-річний водій і його 60-річна дружина, яка сиділа на передньому сидінні, загинули на місці, ще троє їх рідних перебувають у лікарні.

Попередньо встановлено, що зіткнення автомобілів сталося, коли «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу.

Поліцейські відкрили справу за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках виробництва призначений ряд експертиз…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.