Сумчани Сергій Гузєв та Кирило Горобець, професійні бійці ММА, увійшли до найкращих у рейтингу міжнародної організації (відео)

World Warriors Fighting Championship опублікував рейтинг професійних бійців ММА (змішаних бойових єдиноборств) незалежно від вагової категорії та статі. До Топ-10 увійшли двоє сумчан.

Сергій Гузєв очолює цей рейтинг. Інший сумчанин – Кирило Горобець – на четвертому місці, про це повідомив сайт https://suspilne.media

Сергій Гузєв у бою з поляком Гжегошем Сіві у вересні 2019-го року захистив пояс чемпіона WWFC. Тоді Сергій святкував перемогу. До того, що очолив рейтинг кращих профібійців ММА, ставиться спокійно і радіє за партнера по команді.

«Звичайно, приємно. Тому що роками тренуєшся, навіть не роками, а десятиліттями. Ми всі до цього йшли. Насправді приємно, що Кирило - четвертий. Але сподіваюся, що скоро я зможу піти на спокій і вже є то, хто мене замінить», – зауважує Сергій Гузєв.

Кирило Горобець у вересні минулого року достроково здобув тимчасовий пояс у поєдинку проти киргиза Ріната Саябаєва. Радий, що WWFC визнала і його, і Сергія.

«Я тільки радий за Сергія. Я думаю, не тільки я, але і всі Суми радіють. Тому що ми разом працювали, і приємно, коли я на четвертому місці, і разом увійшли в топ кращої ліги України. Я буду прагнути до кращого, ставати другим, першим ставати», – каже Кирило Горобець.

Тренер спортсменів, заслужений тренер України Сергій Чередниченко підкреслює:

«Це заслуга нашої команди. Також заслуга організації – професійної ліги WWFC, яка надала можливість хлопцям виступати на професійному рівні. Дякуючи сумській школі панкратіону та греплінгу, дякуючи тому, що хлопці мають великий досвід виступу на любительському рівні, вони зараз показують високій рівень і на професійному рівні. Тому, не скажу, що когось окремо, а заслуга командна».

Щодо планів Сергій Чередниченко сказав наступне:

«Невідомо, коли поновлять міжнародний календар, календар професійних боїв. Але ми готові до любих викликів. Скажуть завтра вийти на килим – ми готові, ми в формі. Плани – тільки вигравати».

Олександр Качанов.

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): World Warriors Fighting Championship – це міжнародна організація, яка проводить бої зі змішаних бойових мистецтв (ММА) серед професіоналів. Заснована в 2013 році.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.