Відбулася 34 сесія Сумської обласної ради: прийнято дуже важливі рішення у медичній сфері (відео)

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА, голова Сумської обласної ради Володимир Токар підписав розпорядження «Про скликання тридцять четвертої сесії обласної ради сьомого скликання».

Така необхідність викликана терміновим вирішенням питань фінансового забезпечення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), збільшенням фінансування галузі охорони здоров’я.

Пленарне засідання 34 сесії відбулося сьогодні, 25 березня 2020 року.

Його вів Володимир Токар, голова Сумської обласної ради.

На сесії були прийняті дуже важливі рішення щодо запобігання виникнення та поширення коронавірусу на теренах Сумщини.

А ще – прголосовані питання збільшення фінансування галузі охорони здоров’я в Сумській області.

Більш детально про 34 сесію Сумської обласної ради інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповість дещо пізніше.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

А зараз пропонуємо нашим читачамм відео 34 сесії Сумської обласної ради, яка щойно завершилася…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.