Подробиці смертельної автотрощі на Сумщині: три людини загинули, 8 осіб травмовані…(відео)

Поліція розслідує причини та обставини ДТП, в якій загинули троє і травмовані восьмеро людй…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖЄИТТЯ (БіЖ) у роздылы ПОДІЇ повідомляв, що сьогодні, 16 березня 2020 року, вранці на автошляху Суми-Путивль-Глухів у Сумському районі сталася жахлива ДТП.

Під час зіткнення міні-буса «Рено Трафік» та рейсового автобуса сполученням «Суми-Зноб-Новгородське» загинули троє людей – 25-річний водій легковика та дві його пасажирки: 65-річна жителька Полтавщини та 60-річна сумчанка.

Окрім цього, травми отримали ще четверо пасажирів міні-буса: 60-річна роменчанка, 50-річна жителька Сумського району, 39-річний чоловік з Конотопщини та 42-річна жителька Полтавської області.

Отримали тілесні ушкодження 35-річний водій автобуса та дві його пасажирки: 40-річна жінка з Липоводолинщини та 21-річна дівчина із Сум.

Усі травмовані госпіталізовані до Сумської обласної клінічної лікарні, двоє з них перебувають у реанімації.

У поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб), ведеться досудове розслідування, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Відео СПЕЦКОР | Новини 2+2

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.