Житель Сумщини ледве не згорів під Офісом Президента України… (відео)

Сьогодні, 26 лютого 2020 року, у Києві під Офісом Президента чоловік підпалив себе, попередньо обливши себе одеколоном, повідомив Інформатор.

У той момент проходив мітинг медиків. Поруч з’явились активісти ще однієї акції — поки не відомо, хто вони і чого вимагали, але на плакатах було написано «Віддати стадіон громаді!». У якийсь момент із натовпу вискочив чоловік, який горів. Попередньо, він підпалив себе сам, щоб привернути до себе увагу.

Оточуючим вдалося швидко згасити вогонь на чоловікові. Постраждалого оточили правоохоронці, йому надали першу допомогу.

Чоловік, який намагався вчинити самоспалення, представився Олександром із села Новоіванівка Сумської області.

Він сказав, що не порушував закон і нікому своїми діями не погрожував, просто намагався привернути до себе увагу і протестує проти земельної реформи.

Після спроби вчинити акт самоспалення під Офісом Президента, чоловік розповів, що його звуть Олександр Бурлаков і що він приїхав з Сумської області (с.Новоіванівка), щоб розібратися із земельною аферою.

За його словами, місцева сільрада і Геокадастр не дали йому розпаювати землю, а документи були вкрадені. Ходіння по кабінетах чиновників ні до чого не привело і він вирішив таким способом звернути на свою проблему увагу.

Також він заявив, що незадоволений земельною реформою і хотів, щоб до нього вийшов Володимир Зеленський. «Я просто хотів, щоб мене почули», – сказав потерпілий. За його словами, він протестує вже довгий час разом з іншими активістами, намагаючись звернути увагу на проблему.

«Анархія, корупція. Земля. Земля, яку вкрала сільська рада разом із держземкадастром. Білопілля, Сумська область, село Новоіванівка. Нам не дали паї. Вони вкрали всі документи. Вони на цьому наживаються. Я вже сюди не вперше приїжджаю і все марно. Кабінетне »крисячество» не дає нам вирішувати наші питання. Немає закону. У них закон – гроші. Куди я тільки не звертався. Я не бачу виходу і тому так і зробив», – пояснив Олександр свій крок.

За останньою інформацією, його оперують в Опіковому центрі, повідомив сайт strana.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.