Затримано водія, який скоїв автоаварію, після якої померла 24-річна жінка… (відео)

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ, трагедія трапилася 17 листопада 2019 року увечері на вулиці Героїв Крут, що в Сумах...

Унаслідок ДТП 24-ріна жінка отримала множинні тілесні ушкодження, з якими її доправили до лікарні.

Водій з місця автопригоди втік…

На превеликий жаль, від отриманих травм вона померла в медичному закладі.

Патрульні оперативно розшукали та затримали водія, який, ймовірно, причетний до вчинення ДТП з летальним наслідком.

Близько 22 години 30 хвилин того ж вечора під час розшукових заходів, на території ЧРЗ був виявлений даний автомобіль.

Він мав механічні пошкодження, характерні до даної автопригоди. Однак, водія на місці вже не було. За наявними поліцейськими базами патрульні з’ясували, що останнім часом цим легковиком керував 39-річний житель міста Охтирка.

У вересні 2019 року року на нього складали адміністративні матеріали за керування у стані алкогольного сп’яніння та відсутності необхідних для водія документів.

Сьогодні, 18 листопада 2019 року, вночі на автодорозі Н-12 «Суми-Полтава», на дорожній станції патрульної поліції вартові порядку зупинили транспортний засіб таксі ВАЗ-2111.

Перевіряючи документи, патрульні виявили у автомобілі трьох пасажирів, які мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки документів, з’ясувалося, що один з чоловіків відповідав орієнтуванню (саме його й зупиняли на цьому авто). Самі ж громадяни нервували та плуталися у показах.

У ході оперативно-пошукових заходів поліцейські з‘ясували, що за кермом іномарки в момент аварії перебував 39-річний охтирчанин. В його салоні на той час перебували ще двоє пасажирів, його друзі, віком 37-ми та 35-ти років.

Для з’ясування всіх обставин патрульні викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) ККУ, повідомила Патрульна поліція Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.