Навчальний рік у Сумській СШ №9 стартував (відео)…

Сьогодні, 2 вересня 2019 року, навчальний рік стартував у Комунальній установі Сумська спеціалізована школа I-III ступенів №9.

Вранці на майданчику перед навчальним закладом було вже людно. Тут зібралися педагоги, батьки, учні, і, звичайно ж, першокласники й випускники.

Найбільші хвилювання відчувалися серед первачків – адже для них тут все нове: і школа, і класи, і вчителі…

Випускники були замислені, бо ж мине рік і вони підуть у доросле життя.

Гамірненько вели себе учні 6,7 та інших класів. Та й недивно – ціле ж літо не бачилися, було про що поговорити, і нашвидкоруч згадати дні канікул.

До слова, саме під час канікул до школи надійшла й приємна звістка.

У червні на чемпіонаті України з волейболу серед дівчат закладів загальної середньої освіти «Шкільна волейбольна ліга України» Сумщину представляли учениці комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 9, які здобули перемогу у ІІ етапі змагань.

До речі, у турнірі фінального етапу брали участь команди 19 областей України.

І сумські школярки-волейболістки вибороли бронзові медалі.

І про них, і про успіхи інших учнів як у навчанні, так і в інших сферах шкільної діяльності підкреслювали на сьогоднішніх урочистостях, які супрводжувалися концерними номерами.

До всіх присутніх з вітальними словами та побажаннями всього найкращого в житті, зокрема й навчанні, звернувся директор школи Григорій Петрюченко.

Він же й запросив учнів пройти до своїх класних кімнат…

Ось так і стартував навчальний рік у школі №9.

А перед цим, за традицією, пролунав перший дзвоник...

Завітали до навчального закладу й письменник, поет, журналіст Іван Житник та Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова ГО «Укрфонд «Лінія життя».

Вони поспілкувалися з директором школи Григорієм Сергійовичем Петрюченком та заступником директора з виховної роботи Іриною Вікторівною Булгаковою, привітали педагогічний та учнівський колективи з початком нового навчального року…

Відео Наталії Кузнєцової-Віноградової.

PS: Іван Житник подарував школі свою нову книгу прози «Запах скошених трав», яка вийшла нещодавно...

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.