Бордель у місті (відео)

Організатор дому розпусти - 40-річний сумчанин. Він пристосував під бордель свій двоповерховий будинок. Тут «працювало» 10 жінок віком від 18 до 45 років, а вартість сексуальних послуг коштувала від 500 гривень до 100 доларів США.

У ході проведення оперативних заходів, націлених на виявлення місць розпусти, співробітники відділу по боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчого відділу ГУНП в Сумській області та під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області встановили 40-річного жителя обласного центру, який займався сутенерством. Чоловік пристосував свій двоповерховий будинок під бордель, в якому кілька «дівчата за викликом» надавали сексуальні послуги.

«Відпочивальниками були постійні клієнти та їх знайомі, на замовлення яких господар викликав вподобаних жінок, - розповідає Валерій Строкач, начальник ВБЗПТЛ ГУНП в Сумській області – Вартість таких «розваг» за годину коливалась від 500 гривень до 100 доларів США».

За наявними оперативними матеріалами було відкрито кримінальне провадження, в рамках якого були проведені обшуки за місцем мешкання підозрюваного та його будинку-сауни.

Правоохоронці знайшли та вилучили речові докази існування борделю: мобільні телефони, гроші, банківські картки, комп’ютерну техніку та записи.

Наразі чоловіку вже повідомлено про підозру за скоєння злочинів передбачених ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Отже, 40-річному сумчанину, який у своєму двоповерховому будинку у Роменському мікрорайоні, влаштував місце розпусти, оголосили про підозру.

Про це розповів співробітник відділу комунікації Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко.

«Він використовував у своїй справі жінок від 18 до 45 років. Вони надавали за гроші сексуальні послуги охочім. Люди ці мали від 500 грн. до 100 доларів США за годину такої роботи. Поліція провела необхідні обшуки, вилучила комп’ютерну техніку, картки, мобільні телефони та інші предмети, які можуть свідчити про наявність злочину».

Сусіди кажуть, що про бордель у будинку дізналися з інтернету:

«Ну чули, але не бачили. У фейсбуці пишуть. Тут дитина маленька та жінка з чоловіком мешкають. Сторонніх я не зустрічала, чесно. Не дивлюся, хто виходить, хто заходить. Я взагалі їх практично зараз не бачу, вони з дитиною відпочивають десь на річці».

За словами Володимира Кузьменка, наразі триває слідство.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловіка підозрюють у створенні або утримання місць розпусти та у сутенерстві.

Якщо провину доведуть, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Відео UA:СУМИ

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.