Якщо «помре» Буринська центральна районна лікарня, то помруть і Буринь, і Буринщина… (відео)

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), в розділі ПОЛІТИКА з другої спроби, 27 лютого 2019 року, вдалося провести пленарне засідання 36 сесії Буринської районної ради.

Одним з основних і найважливіших питань на ньому було питання «Про сворення Комунального некомерційного підприємства Буринської районної ради «Буринська центральна районна лікарня імені професора М.П.Новаченка».

Здавалося б, депутати повинні були це питання, безсумнівно, вирішити позитивно, щоб Буринська ЦРЛ працювала й надалі без проблем.

А жителі району, звертаючись сюди, змогли поправляти своє здоров’я.

Та майже після годинної дискусії, в основному через політичні погляди та інтереси, окремі депутати утрималися від прийняття рішення.

Коротке резюме. Не прийняття позитивного рішення з питання «Про сворення Комунального некомерційного підприємства Буринської районної ради «Буринська центральна районна лікарня імені професора М.П.Новаченка», що означатиме для життєдіяльності Буринського району?

Медичні працівники ЦРЛ будуть попереджені про звільнення їх з роботи через два місяці.

Буринська центральна районна лікарня припинить функціонувати.

Словом, «помре» лікарня, помруть і Буринь, і Буринщина…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.