Зупинено підозрілого водія мікроавтобуса, який надає послуги з перевезення пасажирів (відео)

До патрульних звернулися небайдужі громадяни та повідомили, що на заправній станції, на вулиці Роменській в Сумах, перебуває водій автомобіля Mercedes Benz Sprinter, який досить дивно себе поводить та може перебувати в нетверезому стані.

Слідуючи в напрямку ймовірного місця його перебування, на вказаній вулиці, патрульні виявили та зупинили ліцензований мікроавтобус, який надає послуги з перевезення пасажирів.

За кермом перебував 36-річний чоловік, який дійсно мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час бесіди з патрульними керманич розповів, що повернувся з рейсу та вживав алкогольні напої, а після цього поїхав ставити автівку в гараж.

У присутності двох свідків водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Інспектори склали на водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (керування з ознаками алкогольного сп’яніння та відмова особи, яка керує, від проходження від встановленого порядку огляду) КУпАП.

Також патрульні відсторонили його від керування транспортним засобом…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.