Як б’ються депутати (відео)…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ВІДЕО повідомляв повідомляв, що сьогодні, 20 грудня 2018 року, у залі Верховної Ради сталася бійка між депутатами «Опозиційного блоку» та провладної коаліції.

Після голосування за закон про перейменування УПЦ Московського патріархату, депутат Нестор Шуфрич підбіг до голови Верховної Ради україни Андрія Парубія і став вимагати переголосування.

«Рішення прийняте, не біснуйтесь, бо мені доведеться вас просто перехрестити, виганяти біса», – відреагував Андрій Парубій.

Після чого Нестор Шуфрич зірвав з трибуни плакат, де був заклик віддати під суд Віктора Медведчука.

Потім на нього накинувся депутат від «Народного фронту» Юрій Береза.

У бійку всряли Юрій Бойко та депутати з Опоблоку.

А Юрія Березу підтримав депутат Ігор Гузь, інші «коаліційники»…

Звичайно, коли б така грандіозна бійка трапилася між пересічними громадянами десь посеред вулиці, то б врутилася поліція. Можливо б, когось затримали, а когось заарештували.

А от у Верховній Раді України можна побитися, і нікому й нічого не буде.

Адже діє депутатська недоторканість…

На світлині: бійки у Верховній Раді України майже регулярне явище.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.