На Буринщині соціальна працівниця обікрала стареньку бабусю на чималу грошову суму…

За допомогою до поліції звернувся очільник одного із сіл, що на Буринщині…

Він розповів, що до нього зателефонувала 88-річна місцева жителька, яка повідомила про зникнення значної частини своїх заощаджень та попрохала викликати поліцію.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції відділу поліції № 1 (м. Буринь) встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 51-річна жителька сусіднього села.

Як з’ясували правоохоронці, вона працювала соціальним працівником, допомагала потерпілій по господарству, оскільки остання через свій поважний вік не виходила на вулицю.

Останнього разу прийшовши до своєї підопічної у справах, жінка побачила, де вона тримає свої кошти.

Тому коли пенсіонерка вийшла з кімнати, «помічниця» скористалася зручним моментом та викрала частину заощаджень старенької.

Через кілька днів потерпіла помітила що «вузлик», де вона зберігала гроші, поменшав, а перерахувавши їх, виявила відсутність 12500 гривень.

Правоохоронці вилучили частину викрадених коштів, оскільки зловмисниця вже встигла витратити певну суму грошей на власні потреби.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне жінці загрожує штраф від однієї до тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Рішення прийме суд, повідомив Відділ комунікації поліції у Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.