Розшукується безвісти зниклий 16 річний Ярослав Дзюба…

Хлопець 26 лютого 2021 року поїхав з селища Вороніж до Шостки та назад не повернувся. Поліцейські ведуть пошуки 16-річного парубка і звертаються за допомогою до громадян.

На вигляд Ярославу Дзюбі 16 років, зростом 170 см, худорлявої статури, смуглявий. Має чорне волосся та темні очі.

Був одягнений у червону балонову жилетку з капюшоном, чорні спортивні штани з білими смугами та синю кофту – толстовку з капюшоном. Взутий у червоні кросівки.

На розшук безвісти зниклого підлітка зорієнтований особовий склад поліції Шостки. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою хлопця розіслане до всіх територіальних підрозділів поліції області.

Правоохоронці закликають всіх громадян не бути байдужими.

Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Ярослава Дзюби, прохання повідомити до Шосткинського районного управління поліції за адресою: м. Шостка вул. Свободи, 67, або за телефоном: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102», звертається Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.