Яні Ільєнко потрібна матеріальна допомога на термінову операцію

Яна Ільєнко з села Успенка, що в Буринській міській ОТГ Сумської області, потребує нашої допомоги. У дівчини виявили новоутворення у хребтовому відділі, кісту та грижу. Їй необхідна операція.

На операцію потрібно зібрати 100 000 грн.

Яні 29 років, виховує 10-річного сина. Близько 6 місяців тому у неї з’явились скарги на сильний біль у спині. Після того, як українські лікарні не змогли поставити повний діагноз, дівчина обстежилась у Тульській клініці РФ. Там за допомогою МРТ виявили, що хребет дівчини у жахливому стані: є новоутворення у хребтовому відділі, також виявили кісти та грижі. Лікарі наголошують, що Яні потрібна термінова операція, яка коштує 60 тис. гривень. У сім’ї немає таких грошей, тому вони просять всіх небайдужих про допомогу.

«Зараз Яночка терпить постійний жахливий біль, який не дає дівчині жити. Вона дуже схудла за цей час. Якщо не зробити операцію, то Яна може залишитись прикутою до ліжка в кращому випадку, а в гіршому… Не дай Господи… А їй ще треба жити, бо росте синочок, якому вона потрібна», – розповідає подруга Яни - волонтер,Катерина Івченко.

Давайте не будемо байдужими та допоможемо молодій дівчині разом! Якщо кожен зекономить хоча б на чашці кави, ми зможемо зібрати кошти на операцію. Будь ласка, поширюйте цю новину, чим більше людей її побачить – тим ближче Яна до одужання!

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168757393991833 Міщенко Марина Сергіївна (Сестра Яни)

Контактний тел. 0958116442


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.