17-річній Анні Пугач потрібна негайна фінансова допомога на термінову операцію

Понад два мільйони гривень потрібні на трансплантацію печінки для Анни Пугач.

Дівчинку мають прооперувати у приватній клініці Києва.

Понад два мільйони гривень потрібні на трансплантацію печінки для Анни.

Анни Пугач Анна народилась із вадою - атрезія жовчних шляхів, яка з часом призвела до руйнування печінки.

Ще у двомісячному віці дитині провели операцію, яка і дозволила їй до 17 років прожити без трансплантації, але зараз вже питання постало гостро.

«Усі ці роки я цікавилася клініками, де проводять трансплантацію печінки. Цікавилася успіхами одного лікаря, бо він провів пересадку печінки сину наших друзів», - розповідає мама Ані Тетяна Пугач. - Зараз лікар проводить операції у приватній клініці і так погодились прийняти дівчинку, але зазначили, що на її проведення є небагато часу, лише до пів року. Я не можу ризикувати здоров'ям своєї дитини та чекати, коли через цироз почне розкладатися печінка. Вартість такої операції в клініці - 2 200 000 грн. Одній мені таку суму не зібрати. Доводиться сподіватися на допомогу людей».

Кошти потрібно перераховувати:

ПриватБанк номер картки 4149 6293 8801 4524 Пугач Тетяна Сергіївна (мама).

Ощад Банк номер картки 4790 7299 4742 6144 Пугач Тетяна Сергіївна (мама).

Приват Банк номер картки 5168 7573 7917 2192 Пугач Андрій Андрійович (брат).

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.