Розмір нестандарт - не проблема!

Вам у спадок дісталась квартира з високою стелею, чи хочете зробити перепланування квартири? Дизайн квартири передбачає аркові отвори для дверей, або ви задумали інтер'єр в модному стилі лофт, де, за вашим задумом повинні бути великі розсувні амбарні двері? Все це говорить про те, що вам будуть потрібні міжкімнатні двері нестандартного розміру.

Чи дорого це буде вашій кишені?

Розберемось послідовно. Якщо дверні отвори незначно відрізняються від стандартних, або у вас невелике перепланування і двері треба трохи розширити, тоді може підійти міжкімнатні двері стандартних розмірів, але з невеликим доопрацюванням.

Щоб зрозуміти, чи підходить вам цей варіант, треба правильно зробити виміри дверних отворів. Якщо товщина стін більше ніж 10 сантиметрів, тоді ситуацію можна виправити добірними планками. Якщо, навпаки, менша, наприклад, кладка цегли дорівнює 7,5 сантиметрів, а глибина дверної коробки 10 сантиметрів, тоді можна обрізати коробку, а зрізи закрити лиштвою. До речі, типовими стандартними розмірами міжкімнатних дверей є:

  • висота 200 см,
  • ширина 80 см,
  • глибина отвору від 7 до 20 см.

Якщо зміни глобальніші, є кілька варіантів:

  • підігнати нестандартний дверний отвір під стандартні двері;
  • виготовити двері під замовлення, за індивідуальним проєктом;
  • знайти магазин, де є в асортименті готові міжкімнатні двері нестандартного розміру.

Якщо зайнятися підгонкою конструкції отвору під двері, тоді треба або зрізати, або нарощувати стіни. Але це дуже пильна робота, буде шумно, брудно і вже точно дорого.

Двері, виконані за індивідуальним замовленням — відмінне рішення, але це буде не дешево.

Можна купити готові міжкімнатні двері нестандартного розміру. Це буде точно дешевше, ніж індивідуальне замовлення. У багатьох магазинах є великий вибір нестандартних дверей. І за розміром, і за конструкцією, і за дизайном. Для широких отворів можна підібрати двостулкові двері. Так само можна вибрати вподобану модель з асортименту стандартних дверей. І виробник виготовить її під ваші нестандартні розміри. В цьому випадку вартість дверей буде набагато нижче індивідуального замовлення, адже дизайн вже готовий! А також у вартість міжкімнатних дверей нестандартного розміру вже може бути закладений виїзд для зняття розмірів, наприклад ця послуга є в магазині triodveri.ua. Не забудьте зробити уточнення про це, коли будете робити замовлення!

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.