Василь Білоус, лікар анестезіолог-реаніматолог: «У Бурині є люди, у яких болить душа за рідне місто, серед них – Андрій Гусак…»

Відомий і шанований у місті Буринь та Буринщині лікар анестезіолог-реаніматолог Василь Якович Білоус тільки три місяці тому як не працює в Буринській центральній районній лікарні.

Тут він трудився рівно 40 років лікарем анестезіологом-реаніматологом.

Навіть важко підрахувати скільки він врятував людських життів за цей період…

І, безсумнівно, сотні, а, можливо, й тисячі жителів Буринського району та міста вдячні йому за це.

Та, як мовиться, літа беруть своє. І хоча б років з десять він уже міг бути на заслуженому відпочинку, проте з різних причин доводилося йти й рятувати людей…

Нині Василь Якович, за його ж словами, «господарює на власному дворі».

Ми з ним поспілкувалися про життя-буття, пригадали молоді роки, зупинилися й на сьогоденні.

Він не захоплюється політикою, але знає про всі перипетії виборчого процесу. Він – не учасник виборчої кампанії, але вірить, що до місцевої влади прийдуть нарешті ті керівники, депутати, у яких болить душа за нинішню, якщо відверто, невтішну ситуацію в місті Буринь та Буринській ОТГ.

Василь Білоус вірить, що настає час, коли без кардинальних змін в економічній та соціальній сферах розвиток Бурині та Буринщини в цілому просто не можливий.

Уже нині відчутний тут занепад.

Тому потрібні і керівники, й депутати не тільки із сучасним мисленням, а ті, хто ділом доводить свою професійність.

Серед таких містян Василь Якович Білоус називає Андрія Гусака, голову СФГ «Діброва».

–Андрій Іванович робить багато добрих справ, – зауважує Василь Білоус. – Він не тільки сплачує податки до міського бюджету, а й допомагає людям, які потрапляють у скрутне матеріальне становище. У мене є конкретні факти… Він переймається не тільки розвитком власного фермерського господарства, а й розвитком міста та сіл району. За такими як Андрій – освіченими, талановитими, високопрофесійними, молодими людьми – майбутнє і нашої Буринської ОТГ, та й України. І це кажу без пафосу. Настає час професійних людей – це шанс для жителів Бурині, в якій неодмінно треба багато чого змінювати. І, в першу чергу, не допустити остаточного занепаду медицини… А розвиток Бурині можуть забезпечити, повторюся, такі професійні особистості як Андрій Іванович Гусак…

Зауважимо, що Андрій Гусак є кандидатом у депутати Сумської обласної ради та першим у списку кандидатом до Буринської міської ради від Буринської організації Радикальної партії Олега Ляшка.

На світлині: Василь Білоус та Андрій Гусак.

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): У родині Білоусів всі – лікарі. Тобто, уже династія лікарів…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.