Володимир Токар, голова Сумської обласної ради: «Нафтогазово-переробна галузь запорука успішної перебудови економіки України, гарант її національної безпеки»

Шановні нафтовики, ветерани нафтогазово-переробної галузі Сумщини!

Прийміть сердечні вітання від депутатів Сумської обласної ради з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

Щодня, запалюючи газ чи вмикаючи обігрів квартири, сідаючи за руль автомобіля чи коли користуємося іншими благами цивілізації, ми знаємо, що ці елементи комфорту забезпечують також і працівники нафтогазових підприємств галузі, в тому числі й сумських.

Вам доводиться працювати у складних економічних умовах, але робите це стабільно. Адже добре усвідомлюєте, що саме ваша галузь – запорука успішної перебудови економіки України, гарант її національної безпеки. Від імені обласної ради висловлюю вам подяку і обіцяю надалі робити все від нас залежне для поліпшення умов праці та побуту працівників.

Сердечно вітаю ветеранів, хто віддав свою працю, уміння розвитку нафтогазовій галузі нашого краю

Від усієї душі бажаю вам, вашим родинам міцного здоров'я, добробуту, процвітання, нових успіхів, міцного здоров’я, добра і щастя, родинного благополуччя, успіхів у нелегкій роботі, оптимізму й упевненості в реалізації всіх задумів і планів в ім’я подальшого розвитку нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

З повагою,

ВОЛОДИМИР ТОКАР, голова Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.