Олександру Білолюбському потрібна негайна матеріальна допомога на невідкладне лікування

Друзі! Доброго всім часу доби. Не думав що буду звертатися за допомогою, розумію що зараз у кожного є свої проблеми, але ...

Мене звати Михайло. Я живу в Україні, м. Суми.

У нас в сім'ї горе ...

Чоловік моєї рідної сестри, Білолюбський Олександр, вже більше 10 років бореться з хворобою Паркінсона.

Саші 54 роки. Людина з великої літери, який ніколи в житті і мухи не образив, добрий, щирий, чуйний! Постійно всім допомагав і ніколи не відвертався від інших.

Але доля розпорядилася так, що тепер він потребує допомоги! Хвороба впевнено прогресує: руйнує всі нейрони і не дозволяє Саші повноцінно пересуватися!

На жаль, час бере своє. Ліки вже не допомагають, а навпаки роблять гірше. Якщо він не приймає препарати, то повністю знерухомлений, лежить і не може поворухнутися.

Після прийому ліків, його м'язи починають безконтрольно скорочуватися, і він відчуває нестерпний біль по всьому тілу 24 години на добу.

Людина практично не спить! Поступово порушується розмовна мова. Якщо перестати пити ліки, то можуть відмовити внутрішні органи. Після чергового візиту в лікарню і проходження профілактичного лікування, доктор поставив 3-ю стадію хвороби за шкалою Хен-Яру, і сказав робити операцію - глибоку стимуляцію мозку (DBS).

Це дуже дорога процедура, яку ми не в силах оплатити самостійно. Ціна залежить від клініки, де роблять операцію (Німеччина, Швейцарія, Ізраїль) і самого апарату, який впроваджують в мозок. Сума операції коливається від 40 000 до 75000 євро.

Після збору коштів, будемо дзвонити в ту чи іншу клініку і домовлятися про операцію: знадобиться переліт в іншу країну, передопераційне обстеження, здача аналізів, МРТ і т.д. Після чого сама операція і реабілітаційний період. Все це займає від 14 до 30 днів.

Чим швидше ми зберемо кошти, тим більше шансів повернути Олександра до нормального життя без щоденної фізичного болю. Сподіваємося на Ваші добрі серця і фінансову підтримку!

Будь-яка сума з Вашого боку буде величезною допомогою для Саші, яка може його врятувати і дати можливість повноцінно жити, пересуватися і радіти життю!

Приват банк гривнева карта: 5168 7573 1939 2538 Покутний Михайло Анатолійович.

Альфа банк гривнева карта: 4102 3212 5411 8945 Покутний Михайло Анатолійович.

Альфа банк євро € : 4102 3232 5400 8969 Покутний Михайло Анатолійович.

Альфа банк долар $ : 4102 3222 5425 6370 Покутний Михайло Анатолійович.

Моно банк гривнева: 5375 4141 0111 9179 Покутний Михайло Анатолійович.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.