У селі Слобода ловили рибу й велику, й не дуже…

Рибальство – не лише дозвілля чи спорт, це – ціла філософія…

Спробувавши один раз порибапити, вже важко відмовитися вдруге, адже це захоплення на все життя.

–У селі вже декілька років поспіль на березі ставка Красне проходить турнір з рибальства, – розповідає Іван Рябоконь, голова села Слобода, що в Буринському районі на Сумщині. – І щороку бажаючих стільки, що яблуку ніде впасти. Цей рік не став винятком, адже цікавість рибалок підігрівають номінації…

Перше місце «За найбільшого коропа» здобув Толкачов Назар.

Друге місце відвоювала Невкапса Альона.

Третє місце в турнірі посів Мяус Даніїл.

А найменшою рибалкою стала Синенко Марійка.

Учасники турніру та жителі села, які мають можливість порибалити, висловлюють вдячність Горбачу Олександру та Семеняці Сергію за активну участь у благоустрої приставкової території, та облаштування рекреаційних зон.

Окрема подяка Мяусу Віктору Васильовичу за постійний контроль та перевірку чергування біля ставка.

Село Слобода – колиска гарних людей та зерна, наш рідний край, наша Батьківщина! Село працьовитих, людяних, відвертих людей! Кожного разу намагаємось зробити ваш відпочинок сімейним, різноплановим, активним та здоровим, поділився на своїй сторінці в Фейсбуці Іван Рябоконь.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.