16-річну дівчину, яку розшукувала поліція, знайшли…

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі СУСПІЛЬСТВО, працівники Сумського районного відділу поліції розшукували 16-річну жительку Старого Села Катерину Цибульняк.

І менше доби знадобилося правоохоронцям, щоб розшукати та встановити місцезнаходження дівчини.

Учора, 17 липня 2020 року, до чергової частини Сумського районного відділу поліції зателефонувала жителька Старого Села та повідомила про зникнення дитини.

Жінка розповіла, що дівчини певний час немає вдома, а її мобільний не відповідає.

Правоохоронці відразу розпочали пошуки: опитували знайомих та друзів, перевіряли громадські місця та покинуті споруди.

«Оперативні заходи щодо розшуку дитини дали свій позитивний результат, – говорить т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП області Олександр Коров`яковський. – Як виявилось, неповнолітня весь цей час жила у своїх подруг та знайомих. Під час розмови з поліцейськими дівчина пояснила свій вчинок сваркою з тіткою, з якої вона живе».

З дівчиною поліцейські провели виховну бесіду щодо неприпустимості такої поведінки.

У свою чергу. вона пообіцяла зробити належні висновки та не повторювати подібні вчинки у майбутньому, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.