Сумщина вшановує героїчний подвиг попередніх поколінь…

Сьогодні, 8 травня 2020 року, в україні відзначають День пам’яті та примирення. Саме цього дня у 1945 році набув чинності Акт про капітуляцію Німеччини, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Аби вшанувати подвиг минулих поколінь, керівники Сумщини та обласного центру поклали квіти до Пам’ятника Скорботній матері. Також віддати честь полеглим прийшли депутати обласної ради, військові та нацгвардійці.

«У ці дні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну у повоєнні роки. Я вірю, що Україна сильна, і впевнений, що ми знову переможемо у боротьбі за нашу свободу», – зауважив під час покладання квітів голова Сумської обласної ради Володимир Токар.

Він привітав усіх жителів області з Днем пам’яті та примирення, побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих років щасливого і мирного життя.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.