Буринь на карантині: чутки ходять…

Сьогодні, 13 квітня 2020 року, довелося відвідати аптеку.

У місті людей не густо – все ж таки, карантин продовжується.

Немає черг ні до аптек, ні до продовольчих магазинів – як, і в попередні дні, у середині приміщень перебуває по 2 покупці.

У Бурині ходять чутки щодо чоловіка, який побував у місті, відвідавши своїх батьків у селі Болотівка Біжівської сільської ради. У нього є в родині хвора на короновірус.

Такий факт, дійсно, був.

Як повідомили інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у Буринському відділенні Сумського обласного лабораторного центру, у чоловіка в Сумах було взято аналізи на короновірус, які виявилися негативними.

Більш детальна інформація щодо цього факту, повинна з’явитися у вівторок, 14 квітня 2029 року…

Про стан справ у інфекційному відділенні Буринської центральної районної лікарні інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) повідав у розділі ВІДЕО.

БіЖ у розділі МЕДИЦИНА також повідомив, що на сьогодні, 13 квітня 2020 року, на Сумщині офіційно зареєстровано 74 хворих на коронавірус…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: карантин у місті Буринь.

Фото автора.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.