Продуктові набори передано до храму Дванадцяти Апостолів ПЦУ, малозабезпеченим родинам АТОвців, пенсіонерам, багатодітним сімя'м та людям з інвалідністю

У дні карантину, який введений у зв’язку з пандемією коронавірусу, досить багато людей опинилося в скрутному становищі, не маючи змоги нині придбати собі найнеобхідніше для життя.

Інтернет-портал БУТТЯ І ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках уже розповідав, що сумський осередок «Європейської Солідарності» у ці складні карантинні дні активно допомагає пенсіонерам, малозабезпеченим родинам АТОвців, багатодітним сім’ям та людям з інвалідністю.

З проханням допомогти до Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» звернувся протоієрей, настоятель храму Дванадцяти Апостолів ПЦУ Іван Чекалюк.

Він, зокрема, повідомив, що серед прихожан храму є одинокі люди похилого віку, які не мають змоги себе забезпечити навіть найнеобхіднішим.

Розглянувши прохання, було прийнято рішення в рамках волонтерського проекту «Солідарність – доброта єднає» передати пакунки з продуктовими наборами для допомоги цим людям.

Як зауважила в екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) керівник Секретаріату Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Марина Нагорна, розпочавши місцевий волонтерський проект, партійці та депутати вважають головною своєю метою допомогти в скрутному становищі саме тим, хто реально цього потребує, хто зіштовхнувся з труднощами в зв’язку з коронавірусом. І, отримавши прохання про допомогу, без роздумів було доставлено продуктові набори прихожанам храму….

До слова, жителі Сум вже отримують набори першої необхідності, які придбав та передав на Сумщину «Фонд Порошенка». Пакунки з продуктами та ліками прийняли партійці Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність», і розвозять їх до адресатів.

До речі, допомогу отримують сумчани, які залишали заявки на сайті «Солідарність» v2020.org.ua.

Адже ця платформа була спеціально створена для того, щоб кожен пакунок був переданий саме тим, хто найбільше його потребує.

А волонтери Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» допомогли відомому краєзнавцю Сумщини, ексдиректору заповідника «Михайлівська цілина» Лідії Шеремет продуктовим набором та відвідали продуктову крамницю аби літня жінка лишалася вдома.

Як наголосив голова фракції «Європейська Солідарність» в Сумській міській раді Дмитро Лантушенко, нині вкрай важливо, щоб літні люди, які в групі ризику, залишалися по можливості вдома.

І волонтери завжди раді відгукнутися на будь-яке прохання людей похилого віку чи самотніх матерів, які вдома з маленькою дитиною, і їм складно вийти з квартири чи будинку.

«Проект «Солідарність – добро єднає» продовжується.

«Ми оперативно виконаємо ваше замовлення, допоможемо вам з закупівлею продуктів харчування чи ліків в аптеці, варто лише зателефонувати на нашу гарчу лінію за телефоном 0930960025», – підкреслює Дмитро Лантушенко.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.