Ледве на загорівся Буринський полігон твердих відходів

Сьогодні, 7 квітня 2020 року, на Благовіщення, треба було в нагальних справах (відвести продовольчі товари та ліки родині пенсіонерки), їхати до села Михайлівка.

Виїхавши за межі міста Буринь, помітили неподалік Буринського полігону твердих віходів загорання сухостою та сухої трави.

Вогонь міг перекинутися на ПТВ, який буринці називають сміттєзвалищем, – і це було б доволі чималою бідою.

Та й житлові будинки від цього місця розташовані не так і далеко.

Зателефонувала до 23 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області, повідомила про загорання.

Коли поверталися назад з Михайлівки до міста, загорання було вже ліквідовано.

Дякуємо рятувальникам за їхню оперативність та працю…

Наталія Кузнєцова-Віноградова, член Національної спілки журналістів України, голова ГО «Укрфонд Ліня Життя».

Світлина автора.

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): на своїх сторінках БіЖ розповідав про пожежі, які тільки за два останні місяці виникли в селі Успенка і поруч села Чумакове. До слова, за деякою інформацією неподалік села Чумакове теж горіла зовсім недавно суха рослинність... Рятувальники нагадують, що легковажне ставлення, примножене на небезпечні для екосистем погодні умови, у більшості випадків може призвести до катастрофічних наслідків, зокрема, й загибелі людей. А те, що основною причиною виникнення пожеж на відкритих територіях є саме людський фактор – можна легко підтвердити вражаючими статистичними показниками… Зауважимо, що завдяки КП «Буринь-тепло» останнім часом Буринський міський ПТВ був облаштований і приведений до порядку…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.