«Європейська солідарність» допомагає ліками та продуктами малозабезпеченим жителям Сумщини

У складні карантинні часи важко доводиться всім. Проте, все ж таки, найважче нині живеться малозабезпеченим жителям і пенсіонерам Сумщини.

Адже ті мізерна допомога та зовсім маленькі пенсії поставили цих людей не тільки за межу бідності, а на поріг звичайного людського існування…

Враховуючи такі складнощі, на допомогу малозабезпечиним жителям області прийшла Сумська територіальна організація партії «Європейська солідарність».

240 коробок з наборами першої необхідності прийняли тут. Допомога була закуплена за кошти «Фонду Порошенка», розсортована в центральному офісі «Європейської Солідарності», а потім передана по регіонах.

Кожна упаковка, до слова, містить продуктові набори першої необхідності, а також рекомендації, як запобігти інфікуванню коронавірусом.

Таку допомогу отримають жителі, Сумщини, які подали заявки на сайт «Солідарність» v2020.org.ua.

Платформа була спеціально створена для того, щоб кожен набір був переданий саме тим, хто найбільше того потребує.

Як зауважила в екслюзивному інтерв'ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) керівник секретаріату Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Марина Нагорна, таку допомогу отримають сім’ї ветеранів АТО/ООС, люди з інвалідністю та малозабезпечені родини.

І як стало відомо БіЖ, депутати «Європейської Солідарності», активісти ГО «Справи громад» та волонтери уже почали доставляти персональну допомогу тим, хто її нині, під час карантину, негайно потребує…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.