Чоловік запалив суху траву, і сам згорів у вогні…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках постійно порушує питання шкідливості спалювання сухої трави та інших решток і сміття.

Неодноразово повідомляв про те, скільки гине живого під час паління, а нерідко – і люди знаходять свою смерть у вогні……

Житель Великописарівського району прибираючи біля власного домоволодіння, запалив суху траву, та не втримавшись на ногах впав і згорів у вогні.

Встановлено, що 59-річний житель села Іванівка Великописарівського району вирішив навести лад на власній присадибній ділянці та навколо неї.

З цією метою, проігнорувавши заборону, підпалив суху траву і бур’яни.

Коли ж через сильний вітер вогонь почав наближатися до його садка, чоловік кинувся боронити власне обійстя, та довгою палицею з намотаною на кінці ганчіркою, взявся гасити вогонь.

Чи то від густого диму господарю стало погано, чи була якась інша причина, але чоловік не втримався на ногах впав і загинув серед вогню та диму.

Тільки після того, як вогонь згас, понівечене опіками тіло виявив сусід…

Правоохоронці застерігають застерігає, що за спалювання сухої рослинності передбачена адміністративна відповідальність за ст.ст. 77 та 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Штрафні санкції порушникові будуть коштувати від 340 до 1700 гривень, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.