Лікар закликав людей, щоб ті сиділи вдома…

Лікар-хірург із Сум Дмитро Січненко розмістив на своїй сторінці в Фейсбуці гнівний пост, адресований порушникам карантину.

Він обурюються тим, як легковажно містяни ставляться до загрози захворіти на коронавірус або заразити інших, і замість того, щоб посидіти вдома, відправляються на прогулянки і шашлики.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУСПІЛЬСТВО розповідав, що на Сумщині у 5 хворих підтверджено коронавірус, 11 – є підозра на інфекцію…

Про це на брифінгу в Сумській обласній державній адміністрації повідомила головний інфекціоніст області Ірина Троцька.

За її словами, під підозрою є 11 осіб, троє з них перебувають у лікарнях, 8 – самоізольовані.

У 5 хворих діагноз методом полімератної стрічкової реакції підтверджено…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУСПІЛЬСТВО розповідав, що 25 березня 2020 року, Кабінет міністрів України продовжив карантин до 24 квітня 2020 року, та ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

Режим надзвичайної ситуації запроваджений по всій території України на 30 днів.

У режим надзвичайної ситуації переведена Єдина державна система цивільного захисту…

Так що заклик лікаря Дмитра Січненка, дійсно, є криком душі медичного працівника…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.