На Сумщині виявлено факти порушень карантинних заходів

Тільки за добу співробітниками Шосткинського відділу поліції було складено три адміністративні протоколи на суб’єктів підприємницької діяльності. Всупереч встановлених обмежень, вони не закрили на карантин торгівельні точки і продовжили реалізацію товару у звичайному режимі.

Для перевірки дотримання карантинних заходів у Шосткинському відділі поліції були створені мобільні групи з числа дільничних офіцерів поліції та представників груп реагування патрульної поліції. В їх завдання входить перевірка суб’єктів підприємницької діяльності щодо виконання вимог проти епідеміологічних заходів.

Тільки за першу добу роботи таких груп було виявлено троє підприємців, які, всупереч забороні, приймали у торгових залах відвідувачів.

Під час перевірки магазину, що займається реалізацією стокового одягу, поліцейські побачили у торгівельній залі закладу чотирьох відвідувачів. На питання правоохоронців, адміністратор відповіла, що вони вчасно не зорієнтувались у ситуації. Інші порушники «карантинного» законодавства пояснили роботу свого торгового закладу незнанням введених обмежень.

Перевірка поліцейськими торкнулась і громадського транспорту міста. Порушень в цій сфері не виявлено, з водіями маршруток правоохоронці провели додаткові бесіди щодо дотримання ними карантинних обмежень.

Рейди правоохоронців триватимуть і надалі.

У разі виявлення порушень законодавства посадові особи або відповідальні за суб'єкти господарської діяльності будуть притягнуті до відповідальності, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.