Тетяна Головко: «Онкологічний диспансер – це той заклад, якому ми наразі маємо приділяти серйозну увагу»

Колективу Сумського обласного клінічного онкологічного диспансеру представили нового виконуючого обов’язки директора закладу. Ним призначений Володимир Шевченко, який виконуватиме обов’язки директора до проведення конкурсу на заміщення посади.

Володимир Володимирович Шевченко народився 12.02.1982 року у м.Суми, має дві вищі освіти: за спеціальністю лікувальна справа (хірургія) та менеджмент організацій (менеджер-економіст). За його плечима понад 11 років лікарського стажу, більше 9 з яких він працював лікарем-хірургом-онкологом у Сумському онкологічному диспансері. Кандидат медичних наук.

Під час представлення керівника медперсоналу заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко зауважила, що новопризначеному виконуючого обов’язки директора цього закладу є над чим працювати, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Онкологічний диспансер – це той заклад, якому ми наразі маємо приділяти серйозну увагу. Ми, депутати, працюємо над тим, аби покращити умови перебування та лікування хворих, умови для медичного персоналу, поступово закупляти необхідне сучасне медичне обладнання», - звернулася вона до медиків.

Водночас Тетяна Головко подякувала Володимиру Конанихіну, за його 19-річну сумлінну працю на посаді головного лікаря.

Начальник управління майном обласної ради Дмитро Нагорний наголосив, що минулоріч було виділено понад 13 млн грн на придбання необхідного обладнання та проведення ремонтних робіт у приміщеннях онкодиспансеру. Зокрема, на ці кошти придбаний апарат УЗД експертного класу, електроскальпель, лабораторне обладнання тощо.

Керівники обласної ради побажали новому очільнику онкодиспансеру успіхів у роботі, зберегти професійний колектив, укріплювати матеріальну базу закладу та працювати над удосконаленням його роботи.

Колишній директор онкодиспансеру – Заслужений лікар України Володимир Конанихін нині призначений заступником директора з хірургічної роботи.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.